cleancocleanco

Tahranpoisto matosta, sohvasta tai auton verhoilusta?

Tahranpoisto

Tahra voi olla kaatunut kahvi, punaviini tai ihan vain koira käveli sisään ulkoilulenkiltä. Tahranpoisto onnistuu parhaiten kun siihen reagoi nopeasti. Mutta vaikka tahra on hyvin pinttynyttä niin silti ei kannata menettää vielä toivoa. On muutama konsti millä saa joko itse tai ammattilaisen avustuksella pestyä matot, sohvat ja vaikka auton verhoilun niin että ne ovat lähes kuin uusia ja ilman tahroja.

Kärcher Puzzi

tahranpoisto

Tämä Kärcher Puzzi 8/1 C on erittäin tehokas ja ammattikäyttöön tarkoitettu tekstiilipesuri. Tällä pestään matot, nojatuolit, sohvatyynyt, rahi, sohvat ja suoritetaan auton sisäpesu. Tekstiilipesurin painehuuhtelu syväpuhdistaa tekstiilipinnan perusteellisesti tuottaen siihen puhtaan ja raikkaan lopputuloksen.

Kärcher puzzilla voit siis imuroida ja tämän suorittaa kemikaali pesun jonka jälkeen huuhtelupesu millä pestään kemikaalit pois.

Kärcher SE 6.100 tekstiilipesuri

Tämä Kärcher SE 6.100 löytyy verkkokaupasta huomattavasti edullisempaan hintaan.

Pesuohjeet:

  1. Imuroi tekstiili huolellisesti pois lialta ja pölyltä
  2. Levitä pesuaine
  3. Harjaa pehmeällä harjalla varsinkin tahroja huolellisemmin
  4. Ime likavesi märkäimurilla pois
  5. Mikäli jää tahroja tai likaa niin toista pesu
  6. Pesun jälkeen suorita huuhtelupesu uudella vedellä
  7. Ime vesi pois
  8. Anna kuivua

Katso tahranpoisto video

Hyvät ja huonot puolet

Molemmat tekstiilipesurit ovat isoja siivouskoneita ja näin vievät paljon tilaa kotonasi. Lisäksi ne pitävät myös kovaa ääntä. Vaikka lopputulos on erinomainen. Pääset helpommalla kuin vuokraat kärcher puzzin vuorokaudeksi ja pyrit pesemään kaikki pesua tarvittavat itse. Alla muutama linkki, jossa tekstiilipesurin vuokraaminen onnistuu:

Lisäksi jos aika on sinulle tärkeä ja et ole aivan varma mitä teet niin aina voit käyttää ammattilaista joka itse tuo mukanaan ammattilaitteet ja aineet. Meillä pesu onnistuu maton tai sohvan omalla paikalla. Tutustu tästä: http://www.kotisiivooja.com/matonpesu/

Miksi on hyvä käyttää ammattilaista?

Näin voit helposti vapauttaa omaa aikaasi johonkin muuhun. Sinun ei tarvitse itse ostaa ammattikäyttöön tarkoitettuja pesureita ja aineita. Ei tarvitse käyttää aikaa näiden pesuaineiden yhteensopivuus selvittelyihin. Lisäksi ammattilainen suorittaa tahranpoistoa ja pesee matot, sohvat ja muut tekstiilit ammatikseen. Hänellä on takanaan jo tuhansia matonpesu keikkoja ja näin pystyy esimerkiksi arvioimaan tilanteen sekä kertomaan parempia vinkkejä siitä kuinka kalusteiden elinikää ylläpidetään paremmin. Jos olet vähänkin epäileväinen niin suosittelemme käyttämään ammattilaista ja vain ihastua lopputulokseen.

 

Kuvat: Kärcher.fi ja Verkkokauppa.com
Video: Youtube.com

Jaa kavereille