cleancocleanco

Siivouspalvelumme

Meiltä saat tilattua kotisiivoukseen kaikki kotisiivouspalvelut. Käytössämme on noin 120 siivous mestaria ja annamme laatutakuun. Meiltä onnistuu kertasiivous tai ylläpitosiivous. Tilaa siivouksen jotta pääset itse vakuuttumaan työn laadusta ja tutustumaan siivoojaan. Meillä siivoojat eivät vaihdu vaan se joka tulee tekemään tämän ensimmäisen perusteellisemman pilotti siivouksen tulee myös tekemään ylläpito siivousta.

Vuodesta 2017 kotitalousvähennys nousi 50 % ja maksettuasi laskun voit soittaa verottajalle niin saat palautuksen jo seuraavaan palkkaan.

Kertasiivous

Kertasiivouksessa siivotaan asunto perusteellisesti tai jos asiakkaalla on erityistarpeita niin mennään asiakkaan tahtotilan mukaisesti. Voit mm. tilata meiltä pelkästään ikkunanpesun.

Sopimussiivous

Sopimussiivous eli ylläpitosiivous on ensisiivouksen ylläpitämistä. Siivooja käy 1-4 kertaa kuukaudessa sovitulla tavalla ja aikataululla. Muista pilotti tarjouksemme niin pääset vakuuttumaan työn laadusta.

Oli siivoustarve mikä tahansa niin uskallamme väittää, että meiltä onnistuu kaikki. Pyydä tarjous tai lähetä meille sähköpostia myynti@kotisiivooja.com.