cleancocleanco

Kotisiivous hinta

Mikä on kotisiivouksen hinta?

Vaikka Suomessa ollaan totuttu tilaamaan sieltä mistä halvemmalla saa niin se ei välttämättä päde siivousalalla. Sillä jälki saattaa olla karua ja siivoojana täysin ensikertalainen vailla minkäänlaista koulutusta. Puhumattakaan kunnon työvälineistä. Loppujen lopuksi vaikka kuvittelee säästävänsä euron niin kokematon siivooja suorittaa työnsä hitaammin kuin kotisiivous mestari.

Mutta mikä maksaa?

Laatu maksaa. Hinta ei käytännössä ratkaise mitään. Tästä syystä moni tilaakin sieltä mistä halvimmalla saa ja tekee sen myös ensimmäisen ja viimeisen kerran. Tämän jälkeen osataan jo kysyä myös laatua.

Mikä on laatua?

Laatu on sitä kun kotisiivooja on siivouksen mestari. Tulee firman autolla ja jos asiakas vaatii enemmän niin häneltä löytyy firman autosta kaikki tarvittavat työvälineet joilla lähtee tarvittaessa tahra kuin tahra pois.

Kotitalousvähennys

Yrityksen ollessa ennakkoperintärekisterissä saa kotisiivouksesta 45 % kotitalousvähennyksen. Yrityksen ollessa ennakkoperintärekisterissä tarkoittaa sitä, että firma on hoitanut velvoitteensa asianmukaisella tavalla.

Esim. jos loppulaskun hinta on 150 euroa niin omavastuu on 82.50 euroa. Lue lisää vero.fi

Seniorialennus

Kotisiivooja.com kautta on mahdollista saada alv vapaan kotisiivouksen. Tämä tuotetaan sosiaalipalveluna ja tähän ovat oikeutettuja 70+ vuotiaat. Myös nuoremmat voivat saada saman alennuksen mikäli ovat esim. leikkauksen takia kykenemätön tekemään kotisiivousta. Tällöin loppulaskun hinnan 150 euroa omavastuu on 66.50 euroa.

Sopimussiivous

Sopimussiivous voidaan suorittaa 2 tai 4 kertaa kuussa. Ensimmäiseen siivoukseen varataan enemmän aikaa ja jatkossa kotisiivous suoritetaan ylläpito siivouksena.

Kertasiivous

Kertasiivous suoritetaan aina asiakkaan tahtotilan mukaisesti. Meillä premium siivoojat ovat kotisiivouksen mestareita ja premium tarkoittaa sitä, että perussiivouksen lisäksi autetaan ihan kaikessa muussakin mitä kotiapulainen tekee. Moni pyytääkin meidän premium siivoojia käymään esimerkiksi ruokakaupassa tai esimerkiksi lumi- ja pihatöissä.

Työvälineet

Käyttämämme työvälineet ja pesuaineet ovat huippulaadukkaita ja vain ammattikäyttöön tarkoitettu. Tästä syystä saamme pois tahran kuin tahran. Kun tilaat meidät niin me annamme sinulle laadun.

Kotisiivous hinta

Näet meidän kotisiivouksen hinnaston osiosta hinnasto. Lisäksi voit aina suoraan pyytää tarjouksen sähköpostitse myynti [ät] kotisiivooja.com. Korvaa ät merkillä @. Lisäksi voit suoraan soittaa meille. Lopullinen hinta kuitenkin arvioidaan aina paikan päällä. 

Jaa kavereille