cleancocleanco

kotisiivoustakodinsiivouskotisiivousta

Kotisiivous

Tilaa meiltä Premium tason siivousta. Premium tarkoittaa omaa kotipalvelun huippuammattilaista. Hän on kotisiivouksen mestari, pyykkihuollon osaaja ja kotiaskareiden apuri. Hänellä on tukenaan premium-team, joka auttaa mm. puutarha-, lumi-, muutto-, ruoka- / kauppa-askareissa. Käyttämämme siivoojat omaavat tuhansia siivouskeikkoja. Tämä takaa laadun ja myös nopean siivouksen. Työnkesto arvioidaan aina paikanpäällä. Premium siivoojat tekevät kotisiivousten lisäksi myös toimistosiivouksia.

Miksi käyttää huippuammattilaista?

Premium siivooja käyttää ammattilaisille suunnattuja siivouslaitteita ja aineita. Näillä voidaan mm. syväpuhdistaa matot. Monesti kotikäyttöön tarkoitetuilla pölynimureilla saa vain 7 % imuroitua pölyä irti matoista. Loput ovat edelleen matossa ja tyypillisesti pöly leijuu ilmassa kunnes siivouksen päädyttyä laskeutuu takaisin. Tämä tekee kotisiivouksesta vähemmän tehokkaan. Tästä johtuen on hyvä ottaa ainakin kerran puoleen vuoteen Premium siivooja. Tämän jälkeen siisteyttä on helpompi ja hyödyllisempi ylläpitää.

Kotitalousvähennys ja seniorialennus

Meiltä kotitalousvähennys on -45 %. Lisäksi meillä on seniorialennus (+70 vuotiaat) -24 %. Mikäli olet olet alle 70 vuotias ja tilapäisesti rajoittunut tekemään siivoustöitä itse niin siihenkin voimme tarjota -24 % alennuksen.

Soita 04573975904 ja pyydä tarjous!

Jaa kavereille